Mor sælger sin døde søns seng på loppemarked: Dage senere kommer køberen tilbage og beder hende se i bagagerummet

At blive gravid og mærke et liv vokse i sin mave er en utrolig følelse. En følelse, man aldrig nogensinde kommer til at forstå helt.

Selvom nyheden om en graviditet er en glædelig nyhed for alle omkring en, venter de fleste med at fortælle de gode nyheder, til man er cirka tre måneder henne.

Der er altid en frygt for, hvad man skal sige, hvis noget går galt.

Spontane aborter er tragiske uanset, hvornår i graviditeten de finder sted, men at skulle føde et dødt barn, der næsten er færdigudviklet er noget, ingen mor nogensinde burde gå igennem.

Valeria Watts bor i Cokato, Minnesota, USA. Hun var gravid i niende måned, og det hele var forberedt til mindste detalje inden sønnens fødsel.

Men med få dage tilbage før fødslen mærkede hun, at der var noget galt. Barnet bevægede sig ikke længere, som han plejede.

Det viste sig, at sønnen Noah var død i maven, bare dage før han var sat til at blive født, og Valerie var knust.

Valerie Watts
Youtube

Men Valerie kunne ikke skille sig af med de ting, sønnens skulle have haft, og i mere end et år stod børneværelset urørt.

Men i maj 2014 holdt Valerie et loppemarked for at sælge en del af de børneting, der konstant mindede hende om sønnens død.

En mand ved navn Gerald kom hjem til hende. Han fik straks øje på tremmesengen og spurgte, hvor meget Valeria skulle have for den.

Hun havde faktisk slet ikke tænkt sig at sælge hende. Det føltes stadig for hårdt. Men Gerald holdt fast, og til sidst gik hun med til at sælge den.

Noah Watts
Youtube

Anede ikke hvor vigtig tremmesengen var for Valerie

Men han anede ikke, hvor meget den seng betød for Valerie. Det var det eneste fysiske minde, hun havde om sin søn.

Valerie havde også solgt børnetøj på loppemarkedet, og Gerald troede simpelthen bare, at hun solgte ting, hendes barn var blevet for stor til.

Men det er nu, den rigtig smukke historie begynder. Geralds hustru havde nemlig sludret lidt med Valerie under loppemarkedet og spurgt, hvor gammel hendes søn var i dag. Det gjorde ondt helt ind i hendes hjerte, da hun hørte, at sønnen var død.

Da de havde sat sengen ind i bilen og var på vej hjem, fortalte hun sin mand, hvad Valerie havde sagt, og han forstod, hvor vigtig sengen, han havde købt, var for den sørgende mor.

Gerald
Youtube

“Så vi bestemte os for, at sengen måtte komme retur”, fortalte Gerald til nyhedskanalen Fox9.

Men han vidste også, at sengen ikke kunne stå hos Valerie for evigt – i hvert fald ikke i dens nuværende form. Gerald arbejder som snedker og så straks et potentiale i møblet. Han byggede den i stedet om til en smuk stol.

En uge efter loppemarkedet kom Gerald tilbage til Valerie med en gave. Sengen, der var ubrugt og blot var et smertefuldt minde om sønnen, var nu en smuk stol, som fik en hædersplads i huset.

Valeria var meget rørt over den fine gestus og græd, så snart hun så, hvad Gerald havde lavet.

After Valerie Watts’ son Noah was delivered stillborn – she kept his crib in place. After some time she decided to sell…

Posted by FOX 11 Los Angeles on Monday, May 12, 2014

Der er mange forældre derude, som desværre kender alt for godt, hvordan det føles at stå i Valeries situation. Selvom årene går, vil sorgen altid være der som et minde inde i brystet. 

Del gerne historien med dine venner på Facebook, så de også kan tage del i denne fine fortælling. 

Herunder kan du se et nyhedsindslag på engelsk om hændelsen:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/muj6wJ2eXIw” /]