93-årig kvinde arresteres på sin fødselsdag – årsagen efterlader alle i chok

Simone er en livlig og social 93-årig, som gerne bruger dagene med at være sammen med venner. Alle beskriver hende som venlig og ærlig. Men en dag fik de grund til at tvivl epå det. For da Simone fyldte 93 år, blev hun arresteret – og ingen forstod noget. Hvad kunne hun have gjort?

Facebook/Anne M. Dumont

Det var i Augusta, hovedstaden i delstaten Maine, USA, at 93-årige Simone pludseligt blev arresteret af politiet på gaden. Naboerne, vennerne og omgivelserne forstod ikke, hvad der skete.

Simone tabte kæben, da politiet bankede på hendes dør. Hendes datter, Anne M. Dumont, bevidnede hele situationen.
“Det var hendes egen fejl”, skrev hun på Facebook.

Facebook/Anne M. Dumont

Til historien hører det, at den 93-årige kvinde var en stor fan af tv-seriens “Cops”, som skildrer amerikanske betjentes hverdag.

Datteren Anne havde derfor overtalte betjentene i Maine, til at “arrestere” moren som en joke på hendes fødselsdag.

Politimanden Doody fik den store fornøjelse, at arrestere den 93-årig og føre hende hen til politibilen. Simone fik chancen for at føle, hvordan det er at blive arresteret af politiet og køre politibil – præcis som de gør på TV!

Facebook/Anne M. Dumont

Lykken var total, da betjentene sågar lod Simone starte sirenerne!

“ET STORT TAK til politiet, som tog sig tid til at opvarte min mor trods deres hektiske skema. Hun er en overlykkelig kvinde, og hun taler stadig om den dag, da hun blev “arresteret”, skrev datteren en måned senere.

Facebook/Anne M. Dumont

Heldigvis blev hun ikke anholdt rigtigt. Derimod fik hun chancen for at opfylde en barndomsdrøm. Nu synes jeg vi retter en stor tak til politiet i Maine, som gjorde Simones fødselsdag til et uforglemmeligt minde! Del for at hylde disse vidunderlige betjente!