Foto: Wikimedia commons

Den søde detalje som Kate Middleton og prins William altid gør når de snakker med deres børn

De fleste har nok en følelse af, at de ikke har så meget til fælles med royale rundt omkring i verden. Særligt ikke med det traditionsbundne, britiske kongehus, som har ry for at være langt mere konservativt end for eksempel vores danske kongehus.

Prins William og Kate virker nu alligevel som moderne kongelige. De har selv tre børn, prins George på 5 år, prinsesse Charlotte på 3 år og prins Louis på 4 måneder. Nu er det blevet afsløret, at de bruger et forældretrick, som jeg tænker, at rigtig mange af os andre også har brugt. Jeg håber det i hvert fald, for det er et virkelig sympatisk og næsten lidt sødt træk.

Hertugparret af Cambridge har en evne til at kommunikere med de yngste.

Hver gang de taler med deres børn, bukker de sig ned for at komme på samme niveau som de små – for at kunne få øjenkontakt med dem og virkelig lytte til dem.

William og Kate bruger denne forældreteknik rigtig meget.

George, Prince of Cambridge

Posted by George, Prince of Wales on Monday, July 17, 2017

Fin kontakt

Det giver dem en fin kontakt med deres børn.

Prince William, Duke of Cambridge, and Catherine, Duchess of Cambridge – and Prince George and Princess Charlotte – visit Canada's West Coast in September.

Posted by The Queen's Handbag on Saturday, December 31, 2016

De er endda så overbeviste om denne teknik, at dronning Elizabeth, Williams farmor, en enkelt gang har sagt til William, at han skulle rejse sig op i forbindelse med en offentlig optræden. Her kan man se, hvordan det gik:

Men dette er noget, de ikke kun gør, når de taler med deres egne børn. Der er også utallige eksempler på det, når prinseparret møder andre børn på deres forskellige opgaver.

Også prins Williams yngre bror, Harry, ser ud til at bruge denne teknik.

Harry ser også ud til at være meget sprælsk, når han leger på fodboldbanen med de yngste.

Prins William og prins Harry har virkelig arvet deres gode hjerter og sympati fra deres mor, prinsesse Diana. Del hvis du er enig!