Taekwondo-læreren vil have pigen slår brættet i stykker, det hun gør i stedet får tusindvis til at grine højt

At gøre noget for første gang er ikke se let. Tænk eksempelvis på første gang du skulle cykle, binde skoene eller skrive.

Det tager tid og tålmodighed at lære noget nyt. Og nogle gange tager det lidt længere end hvad man forventede. Man forsøger og forsøger, men det går bare ikke.

Det kan nogle gange lede til sjove situationer. Som eksempelvis den her lille pige som nu får tusindvis til at grine.

Den her lille pige havde sin allerførste taekwondo-lektion. Læreren forsøgte flere gange at forklare, hvordan pigen skulle sparke det lille træbræt i stykker med foden. Men pigen fulgte ikke rigtig med i processen. Pigen pegede på træpladen og stampede med fødderne. Men det gik simpelthen ikke at slå brættet i stykker.

Læreren forklarede det flere gange, men pigen forstod ikke rigtigt, hvordan det skulle foregå. Og det er jo ikke så mærkeligt. At gøre noget for første gang, specielt når man er så lille, er ikke så enkelt.

Hvad der følger, da læreren fortsætter med at forsøge at forklare pigen det, er vidunderligt. Jeg sidder bare og griner, når jeg kigger på videoen, og sådan er det formentligt for alle de tusindvis af andre som har set den sjove video.

Efter at have forsøgt i flere minutter bestemmer trænerne sig for at hjælpe pigen, så de løfter hende. Det som siden sker får tusindvis til at vride sig af grin.

Hvilken herlig lille pige! Taekwondo er måske ikke hendes stærkeste side endnu, men det er derimod underholdende!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/pLvX7l_bWLA” /]

For at flere kan se den herlig og sjove video må du gerne dele den med dine venner og familie.