Mød Lotus – den gigantiske Maine Coon-kat som får hjerter over hele nettet til at smelte

Maine Coon er en racekat som stammer fra Amerika, og som er kendt for sin store størrelse. Mange Maine Coon-katte bliver cirka en meter lange og kan veje over ti kilo, hvilket gør, at de anses som utroligt majestætiske og næsten minder om løver, selvom de er kæledyr.

En helt særlig Maine Coon-kat har lige nu succes på nettet. Nemlig katten Lotus.

Lotus bor med sin familie hjemme i Sverige og kan lide at kæle med familiemedlemmerne, specielt datteren som er hans favorit. Når de breder sig ud i sofaen sammen, bliver de næsten lige lange.

Udover at kæle kan Lotus godt lide at være ude og udforske naturen, hvad enten det er sommer eller vinter. Det er her han har skabt opmærksomhed, da der er mange som er fascineret over hans enorme størrelse. Han kan næsten ligne en los, når han går rundt i vinterlandskabet.

Da familien begyndte at lægge billeder af Lotus ud på de sociale medier mærkede de, at mange gerne ville se mere til deres pjuskede familiemedlem. Det resulterede i egen Instagramkonto til Lotus, som i dag har 223 000 følgere på Instagram. Kigger du på billederne, kan du nok forstå hvorfor.

Katte er både majestætiske, kloge, bløde og selskabelige. Del hvis du også elsker katte.