Ejer og hunden kører bil i ro og mag: Men se nu hundens reaktion når musikken starter

Alle har nok prøvet at køre i bil med en ven, hørt en god sang, virkelig følt sangen og bare begyndt at synge for fuld hals.

Det er præcist, hvad den her kvinde ved navn Melissa oplever.

Forskellen? Hendes bedsteven som sidder ved siden af på forsædet og synger… er den utroligt nuttede hund Honey!

Præcis som vi mennesker kan hunden Honey lide at lytte til musik, og hendes favoritsang er ”Will You Be There” med Michael Jackson.

Hvis du har set filmen Befri Willy, så ved du måske, at den bliver spillet i filmen – så det passer meget godt, at Honeys yndlingssang kommer fra en film, hvor et menneske og et dyr bliver bedste venner!

Verden skal i hvert fald vide, hvor meget Honey værdsætter sangen.

Bryder ud i skønsang

Da Honey og ejeren Melissa var ude og køre bil, var alt som normalt. Ja, det vil sige lige indtil ejeren, at tænder for den kendte sang i bilradioen.

For så kan det vidunderlige hund ikke holde sig tilbage mere! Når hendes yndlingssang spilles, må hun bare bryde ud i skønsang – og det gør hun i hvert fald.

Det er som om Honey forsøger at synge med på teksten og sikke et held det er, at ejeren har filmet hændelsen, så hele verden kan se det.

Det takker vi for, for nu har klippet smeltet hjerter verden over. Tag selv et kig i afspilleren herunder og del videre for at sprede lidt smil og glæde videre i dag!