Der bliver mussestille da pigen fortæller sit sangvalg: Men se Simons ansigtsudtryk når hun åbner munden

Det er sagt før, og det kan tåle at blive sagt igen. Whitney Houston var en sangerinden i sin helt egen klasse – og en sangerinde, hvis sange man måske bør overveje en ekstra gang, inden man kaster sig ud i at fortolke dem for et stort publikum.

For at ramme tonerne på samme måde som Whitney er nok blandt noget af det sværeste, man kan gøre.

Alligevel var det præcis, hvad den 12-årige pige Maia Gough havde tænkt sig at gøre, da hun stillede op i Britain’s Got Talent.

Maia fortalte, at Whitney Houston var hendes store idol, og at hun derfor skulle synge klassikeren “I Have Nothing” – noget som fik alle i arenaen til at holde mund. Alle vidste jo, hvor svært det var, Simon Cowell og hans jurykollegaer stirrede og snart begyndte de at kigge lidt ubekvemt rundt.

Men så snart den 12-årige pige åbnede munden, var publikum såvel som juryen tryllebundet. Og at se, hvordan Simon gik fra surhed til at bryde ud i et stort smil, var virkelig vidunderligt. Maia, hvilket fantastisk ungt talent du er!

Del gerne denne artikel videre til dine venner på Facebook, hvis du også synes, at denne 12-årige fortjener al den opmærksomhed, som hun kan få. 

At synge en så svær sang på denne måde, kræver virkelig sin stemme – hun kommer helt sikkert til at blive til noget stort!