Foto: Presse-Fotos.dk / Ritzau Scanpix

35-årig politibetjent mistede livet i trafikulykke på Langebro i nat

En 35-årig politiassistent ved Københavns Politi har i nat mistet livet i en trafikulykke ved Langebro. Han blev tilfældigt impliceret i trafikulykken, mens han var i tjeneste, oplyser Københavns Politi.

En 35-årig politiassistent ved Københavns Politi mistede natten til i dag (tirsdag, red.) livet. Han blev tilfældigt impliceret i en trafikulykke ved Langebro, mens han var i tjeneste. De nærmeste pårørende er underrettet. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Beskeden har været hård for Københavns Politi.

– Det er en besked, vi alle har modtaget med stor sorg. Han var en vellidt kollega, som efterlader et stort tab hos Københavns Politi. Mine tanker og dybeste medfølelse går til de pårørende, siger chefpolitiinspektør ved Københavns Politi, Jørgen Bergen Skov, i pressemeddelelsen.

Overfor B.T. oplyser Københavns Politi, at den afdøde betjent ikke var i gang med politiopgaver, da ulykken fandt sted. Sammen med en kollega kørte han tilfældigvis over Langebro, da ulykken skete, hvor seks biler kørte sammen.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at alle landets politistationer tirsdag vil flage på halv til ære for deres mistede kollega.

Hvil i fred.