Buschauffør holder en pige tilbage i bussen længere end andre – da faren får at vide hvorfor bryder han sammen

Da jeg var lille, ønskede jeg altid, at min mor skulle lave forskellige frisurer i mit lange hår. Jeg elskede at prøve noget nyt, og desuden følte jeg mig altid fin, når mor puslede om mig. Når hun ordnede mit hår, var det et af de bedste øjeblikke på dagen.

Lige så meget, som jeg elskede, når min mor lavede frisurer på mig, så ønskede pigen Isabella Pieri, at hendes mor skulle sætte hendes hår.

Da moren Patricia gik bort på grund af en sygdom, hun havde kæmpet med i flere år, gjorde Isabellas far tapre forsøg på at ordne hendes lange hår. Men trods lange kampe blev det aldrig rigtig godt. Dels havde Isabellas far ingen som helst erfaring med at sætte hår, og desuden kunne datteren ikke lade være med at sammenligne resultatet med sin mors, som hun savnede sådan.

“En dag kom hun hjem og havde virkelig fint hår”

“Hun blev vred på mig, fordi hun syntes, at jeg hev hende i håret. Jeg vidste ikke, hvordan man gjorde. En dag kom hun hjem og havde virkelig fint hår. Jeg kaldte hende prinsesse, og hun legede med. Man kunne se, at hendes selvtillid blev styrket, hvilket er præcis hvad jeg ønskede”, sagde faren i et indlæg af NBC News.

Men hvem var personen, som pludselig begyndte at gøre Isabellas hår fint? Svaret var mildest talt uventet, nemlig skolebuschaufføren.

Tracy Dean var navnet på den kvindelige buschauffør, som hver dag kørte Isabella og andre børn til skole. Efter at have set Isabella kæmpe med sit hår i lang tid, tilbød hun til sidst at hjælpe til.

“Jeg kunne se, at hun kæmpede med sit hår. Vi plejer at lave to franske fletninger, men efter et stykke tid, plejer hun at ombestemme sig og ville have en fletning. Jeg lærte hende også at børste sit hår. Nu plejer hun at stå på bussen og sige ‘Jeg har børstet mit hår. Ser det godt ud?”.

Buschaufføren ordner pigens hår hver dag

Nu bliver Isabella altid i bussen et stykke tid, så Tracy kan gøre hendes hår fint inden skoledagen. Et tidspunkt på dagen, som Isabella rigtig godt kan lide. Faren er taknemmelig og rørt over det, som Tracy gør for hans datter.

“Hun er den bedste buschauffør i verden”, siger Isabella, som har fået en bedre selvfølelse igen efter moderens bortgang.

Små handlinger kan gøre en stor forskel i et menneskes liv, det er dette et godt eksempel på. Lad os hylde denne buschauffør, som har gjort en forskel i en lille moderløs piges liv. Del gerne.