Bruden danser med sin far – så snurrer han hende rundt og siger “kig på scenen”

Til bryllupsfester plejer der at dukke uventede overraskelser op. 

Det kan være en unik dans, en vild bryllupsgave eller måske endda en højst uventet gæst – som da faren Dave forberedte en helt speciel overraskelse til sin datter Lisas bryllup i april 2016.

Dave havde i allerstørste hemmelighed bestemt sig for at overraske sin datter med en særlig gæst til brylluppet – og det ville blive afsløret under den traditionsrige far- og datterdans efter vielsen. Som sagt, så gjort. 

Lisa, som elsker countrymusik, udvalgte sangen “My Little Girl” af superstjernen Tim McGraw, og snart begyndte hun at danse med sin far, mens musikken drønede ud af højtalerne. 

Hvad hun ikke bemærkede var, at Dave hele tiden holdt hendes ryg mod scenen, så mens de dansede, sneg den hemmelige gæst sig op. 

Pludselig sagde far Dave til Lisa, at hun skulle vende sig og kigge mod scenen… og hvem tror I stod der? Selveste Tim McGraw!

Lisas reaktion er virkelig ikke til at tage fejl af, og man kan se, hvor svært hun har ved at håndtere chokket over, at hendes største idol synger til hendes bryllup. Sikke en vidunderlig reaktion!

Hvilken vidunderlig gave fra faren. Del hvis du også blev ramt lige i hjertet!