Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Andrea Rudolph deler fantastisk nyhed: ‘Der bor ikke kræft i min krop længere’

– Kære venner, i sidste uge fik jeg vil nok den vigtigste og bedste besked nogensinde, sådan starter Andrea Rudolph et af de vigtigste opslag, som hun har delt og skrevet på Instagram.

Den 44-årige forretningskvinde og tidligere tv- og radiovært, Andrea Elisabeth Rudolph, fik konstateret kræft tilbage i februar måned.

Hun har sidenhed været igennem adskillige kemobehandlinger, og hun har også fået opereret sit ene bryst væk.

– Alle prøver fra operationen er blevet analyseret både fra mit bryst og mine lymfer og de kan ikke finde noget som helst tilbage. Ingen mikrometastaser eller noget som helst. Der bor ikke kræft i min krop længere, jeg er rask, skriver hun.

Den populære forretningskvinde har flere end 165.000 følgere på Instagram, hvor hun åbent har delt om sit sygdomsforløb.

Samtidig har hun også fået stor opbakning i kommentarfeltet, hver gang hun har delt ud om sit liv. Derfor bruger hun nu også anledningen til at takke sine mange følgere.

– Der er så mange jeg skylder en kæmpe tak men den her går til jer som har båret mig og heppede på mig. Trøstede mig, opmuntret mig og sendt umådelig meget kærlighed selvom vi måske aldrig nogensinde har mødt hinanden i virkeligheden, skriver hun blandt andet.

Du kan læse det fulde opslag herunder:

Hvor er det en fantastisk nyhed. Stort tillykke. Hjælp os gerne med at lykønske hende i kommentarfeltet på Facebook.