DR/Ritzau Scanpix

Kathrine fra ‘Gift ved første blik’ har fødselsdag – sådan fejrer hun dagen

Kathrine Kelså Harders, der er kendt fra tv-programmet ‘Gift ved første blik’, har i dag taget hul på det sidste år i tyverne, og det skal selvfølgelig fejres.

Tilbage i august kunne Kathrine Kelså Harders sammen med gemalen Michael med glæde fortælle offentligheden, at hun var gravid, og de glædede sig til at blive forældre.

Men det er ikke den eneste gode ting for tiden.

Kathrine Kelså Harders kan i dag fejre fødselsdag, og det markerer hun med et opslag på Instagram, hvor hun kommer ind på, hvor glad hun er for sit liv. På billedet står hun storsmilende i en blomstret kjole, hvor man kan se hendes fine babybule.

Hun fylder 29 år i dag, og hun føler sig heldig og priviligeret over, at hun har en dejlig mand, gode venner og en baby i maven. Samtidigt har hun et job, som hun er glad for og et skønt hus, og hun tagger dag også sit billede “lifegoals”.

Men selvom hun har fødselsdag og formentligt er blevet forkælet til den store guldmedalje, så har dagen også budt på et mindre sexet projekt.

– Når man bliver 29, er det også vigtigt at lave noget sexet på sin fødselsdag, så jeg har været på forbrændingen og sorteret beskidte flyttekasser fra garagen, så alt er, som det skal være, skriver hun på Instagram.

Alt er dog ikke hårdt arbejde, da hun og ægtemanden får gode venner på besøg, og det besøg indebærer ifølge hende formentligt spil, kage og hygge, så alt er som det skal være på en dejlig fødselsdag.

På Instagram har hun delt et billede, hvor hun viser sin fine babybule frem. Du kan se billedet HER.

Stort tillykke med dagen! Vi håber, at du har en dejlig dag. Del for at ønske Kathrine tillykke med dagen.

 

Læs mere om...