Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Jens Gaardbo er tilbage på skærmen et år efter TV 2-fyring

Efter flere årtier foran skærmen, blev den garvede og kendte TV 2 vært, Jens Gaardbo, afskediget for omkring et år siden.

Dengang fremgik det af en pressemeddelse fra TV 2, at Jens Gaardbo for 20 år siden havde overtrådt TV 2’s personalepolitik.

– Det er ganske vist længe siden, og tiden var en anden. Men jeg er enig i, at der var eksempler på dårlig dømmekraft, og at jeg i visse tilfælde opførte mig forkert. Det var ikke i overensstemmelse med den værdighed, der bør være i jobbet som leder – eller i jobbet som et af stationens ansigter udadtil’, sagde Jens Gaardbo dengang.

Jens Gaardbo var ikke den eneste, der måtte sige farvel til sit job efter en række me-too sager. Også Jes Dorph-Petersen blev fyret.

Men mens Jes Dorph siden da flere gange har udtalt sig i medierne, har Jens Gaardbo holdt lav profil.

Værter på TV2 programmet Hjertegalla 2018 Jens Gaardbo

Men det er der ændret på nu. Jens Gaardbo står nemlig i spidsen for et ugentligt program på DK4 og vender tilbage til kameraerne.

Det oplyser TV-kanalen på Instagram.

– Hvordan slap vi gennem ugen? Hvad står urokkeligt tilbage, og hvad bør glemmes i en fart? Jens Gaardbo sidder i studiet med ”I ugens Løb” på dk4, står der blandt andet i opslaget.

Du kan læse det fulde opslag herunder:

‘Ham har vi savnet’

I kommentarsporet til opslaget på Instagram er det tydeligt at se, at Jens Gaardbo har været savnet på skærmen.

– Yes. Ham har vi savnet. Rigtig god nyhed. Og stop så det me too fis😍, skriver en bruger.

– Dejligt at Jens Gaardbo er tilbage på skærmen – et stort tab for TV2 seerne, men så hopper vi over til DK4 i stedet! Glæder os til gensynet med en af vores allerbedste journalister 👍😊, skriver en anden.

65-årige Jens Gaardbo er da også selv klar til at vende tilbage foran kameraet, men efter et år er der nogle småting ved udseendet, der lige bør overvejes.

På Instagram har han selv delt et billede, hvor han næsten ikke er til at kende.

-Skal man lade ferieskægget stå, når man skal på skærmen igen i morgen?, spørger han med et smil på læben.

Skæg eller ej – hvad tænker du om, at Jens Gaardbo vender tilbage som vært? Del gerne din mening med os i kommentarfeltet på Facebook.