Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Før finalen: Silas Holst deler vemodigt opslag

I aften løber Vild med dans-finalen af stablen, og her bliver det sidste gang, at Silas Holst medvirker som professionel danser. Han har valgt at stoppe i programmet.

Men selvom han selv har valgt at takke af, så er han ramt af en vemodig følelse få timer før finalen.

Silas Holst har gennem sin imponerende Vild med dans-karriere stået i flere finaler, men aftenens finale bliver en helt særlig en af slagsen. Det bliver nemlig den sidste.

Den 38-årige danser har valgt at stoppe som professionel danser i programmet, og det kan han mærke her få timer før finalen.

– Sidder i min sofa og er ved at gøre mig klar til at køre ud i VMD studiet – for SIDSTE gang!! 9 sæsoner er der gået, nu kører bilen derud en sidste gang. Det er både nostalgisk, mærkeligt og lidt vemodigt. Men det kan ikke være anderledes, skriver han i et opslag på Instagram.

Takker særlig gruppe

I opslaget glæder han sig over de mange dejlige oplevelser, han har fået gennem tiden, men der er især en gruppe, som han vælger at takke.

– Og sikke mange skønne mennesker jeg har mødt! Her mener jeg ikke kun mine 9 vanvittig skønne partnere gennem årene – men i særdeleshed også alle jer der følger med. Det er mig en gåde, hvordan jeg kan være så heldig at have så mange der bakker op. I holder humøret højt hos mig på dage, hvor det er svært og giver mig tit følelsen af at jeg kan gå på vandet. Og det er ubeskriveligt stort! TAK for alle jer og jeres støtte gennem 9 år!!! Håber vi bliver ved med at “ses”, for det er i sandhed jer der er trofæet der er værd at kæmpe for!!, skriver Silas Holst i opslaget.

Men nu ser han frem mod at bruge dagen sammen med sin nuværende dansepartner, Lise Rønne, og især vise parrets to danse frem. Og selvom han gennem sæsonen er kommet med små hyldester til sine tidligere partnere, så er det Lise Rønne, der får den helt store ros.

– Men den største tak gennem dansen, skal der lyde til Lise. Jeg har drømt om at danse med dig i ni år og du skuffer absolut ikke. Du er en drøm at være sammen med. At arbejde med og drikke kaffe med!! Jeg glæder mig til en hel dag i dit selskab og til at lukke ballet med lige præcis dig!!! Uanset hvordan det går i aften, så har jeg vundet med dig. Lets rock it – one last time!!, skriver Silas Holst.

Der er dog ikke alle som kommer til at deltage i finalen som planlagt. Lige inden finalen er en af Vild med dans-dommerne blevet testet positiv for corona.

Kommer du til at savne Silas Holst i Vild med dans? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarspor på Facebook.