Kattekilling lægger sig på trappen udenfor døren – så kigger manden nærmere og indser hvad den vil sige


Kattekillingen blev fundet i indkørslen.

Nu har den fået et fantastisk hjem.

I sommers opdagede Joshua Hiebert, at en lille kattekilling lå i indkørslen. Udenfor porten havde det lille dyr lagt sig. Han havde intet andet sted at tage hen. Det var delvist et mysterie for Joshua.

– Da jeg kom tilbage til huset, lagde jeg mærke til den her lille orange kattekilling, som havde lagt sig op imod vores garagedør. Han lå i solen på betonen, og der var omkring 30 grader udenfor, siger Joshua Hiebert til The Dodo.

Han fangede opleveksen med sit kamera.

Både Joshua Hiebert og hans mand Jose havde tidligere set katten sammen med andre katte i området, og havde dengang madet den.

– Vi havde tidligere madet den, så vi tror, at kattemoderen måske følte sig tryg ved at efterlade den hos os, siger Joshua Hiebert til The Dodo.

De tog kattekillingen med sig, og siden har den boet hos dem. Samtidigt gjorde de en vigtig opdagelse – da de stillede en skål med vand frem, dyppede den først sin pote i den. Det var for at kontrollere, hvad det var – det viste sig nemlig, at kattekillingen var blind. Efter en undersøgelse hos dyrelægen og en god nats søvn, fik han det meget bedre.

Han har nu fået navnet Whiskers, er seks måneder gammel og kan lide at lege med familiens to hunde!

@mr.gardeners

When we realized our kitten was blind. 😭 He’s a tough boy though, and he’s thriving now! #blindkitten #kitten #kittenrescue #kittensoftiktok

♬ Dreamy – Elijah Lee

Tak til jer dyrevenner, som tog hånd om denne vidunderlige kattekilling! Held og lykke med alt.