Foto: Nikolaj Bransholm/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Melvin Kakooza et år efter hjernetumor: ‘Alt ser godt ud’

Komikeren og skuespilleren Melvin Kakooza var igennem et hårdt år, da han i februar 2021 måtte på operationsbordet for at få fjernet en stor hjernetumor.

Sygdommen betød, at han ikke – som ellers planlagt – kunne stå på scenen som X-factor vært, mens den garvede X-factor vært, Sofie Linde, skulle på barsel.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg havde set frem til, at være en del af X-Factor i år, men skæbnen ville det anderledes.
Det har været noget af en omgang, men jeg vil gerne lige tage tiden, til at takke jer, for alle de søde beskeder jeg har modtaget, skrev han i et opslag på Instagram.

Tingene har dog heldigvis ændret sig til det positive i dag.

Her et godt et år efter var det en meget mere glad og frisk Melvin Kakooza, der var medvært på TV 2’s ‘De største øjeblikke’ sammen med de erfarne og anerkendte værter Cecilie Bech og Mikkel Beha Erichsen.

Da BILLED-BLADET mødte ham til showet, havde han da også kun gode nyheder med sig.

– For ikke særlig lang tid siden var jeg til scanning og fik at vide, at der ikke er noget tilbage, lød det fra en smilende Melvin Kakooza til BILLED-BLADET.

– Det var et gennemtjek, og alt ser godt ud, så nu føler jeg ligesom, at jeg er tilbage. Så det er rigtig dejligt.

Karrieremæssigt er den unge komiker igen på toppen, og danskerne kan se frem til at se ham endnu mere på skærmen.

Komiker og tv-vært Melvin Kakooza set på den røde løber forud for Zulu Awards 2021 i K.B. Hallen på Frederiksberg, d. 29/4 2021. Foto: Nikolaj Bransholm/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

For nu har han også fået opfyldt sin store drøm og skal have sit helt eget talkshow på TV 2.

Sikke dejlige nyheder. Hjælp os gerne med at sende en venlig hilsen til Melvin Kakooza i kommentarfeltet på Facebook.