Efter babylykke og diskusprolaps: Steen Langeberg er tilbage på skærmen

For en lille måneds tid siden blev Steen Langeberg far endnu en gang, da han og hans hustru Juliane bød velkommen til en lille pige. Men nu vender han tilbage til arbejdet som vært på ‘Go’ Morgen Danmark’.

45-årige Steen Langeberg har været væk fra skærmen siden han for en måneds tid siden blev far til sit tredje barn, en lille pige, som fik navnet Karen.

Steen Langeberg og hustruen Juliane har i forvejen børnene Maja på syv år og Christian på fem.

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

På sin Instagram-profil delte tv-værten i forbindelse med fødslen et sødt billede af både sig selv, sin hustru og den lille ny.

Tre uger før fødslen fik Steen Langeberg ødelagt sin p¨åske, da han fik en diskusprolaps i ryggen, men den omgang var naturligvis glemt for en stund, da familien blev udvidet med endnu en lille guldklump.

Til billedet skrev han:

– For 3 uger siden fik jeg en diskusprolaps ? I går fik jeg noget lidt federe ❤️
Hun skal hedde Karen, og hun er noget af det dejligste vi nogensinde har set. Glædelig 5. maj – der er meget at være taknemmelig for i dag ?
(Undskyld, hvis jeg ikke får svaret alle. Jeg holder lidt lukket pga. glæde).

Siden har der ikke været meget aktivitet på den garvede tv-værts Instagram-profil, da han højst sandsyneligt har lagt sit fokus på hjemmefronten og nydt babyboblen.

Faktisk er det eneste andet opslag, han har delt siden lille Karens ankomst til verden, et fra golfbanen, hvor Steen Langeberg stornyder igen at kunne spille golf efter sin diskusprolaps.

– Det foregik med buggy, nærmest kun på ét ben og jeg ramte næsten udelukkende bunkers (også på det her billede ?)
Men alligevel kan jeg ikke beskrive, hvor dejligt det var at være ude igen efter snart 5 uger på langs med diskusprolaps. HURRA ❤️?, skriver Steen Langeberg til billedet af sig selv, i fuld færd med at svinge golfkøllen.

Tilbage på arbejdet

I dag, den 3. juni, har ‘Go’ Morgen Danmark’ delt et billede på Facebook af en storsmilende Steen Langeberg, som fra i dag er vendt tilbage til sin tjans som vært på det populære morgenprogram.

I kommentarsporet er det helt tydeligt, at mange har savnet at se hans ansigt på deres tv-skærm:

– Stort velkommen tilbage …… du og dit gode humør har været savnet❣️Håber der er styr på ryggen og stort tillykke med den lille ny?, skriver én.

– Ja velkommen tilbage! Du har været savnet med din humor og sarkasme ?, lyder det fra en anden.

Se opslaget fra ‘Go’ Morgen Danmark’ nedenfor.

Velkommen tilbage til Steen og go' weekend til jer! ?

Posted by Go' morgen Danmark og Go' aften Live on Friday, June 3, 2022

Velkommen tilbage til skærmen, Steen!

Har du også savnet ham?

Vær med til at sende ham en hilsen i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!