8-årige Tim havde ikke råd til at tage på ridelejr – så fik han en idé og blev iværksætter

8-årige Tim Ringkvist fra svenske Motala elsker ridning. Drømmen er at få lov til at tage på ridelejr til sommer, man da han fik at vide, at familien ikke har råd til denne store udgift i budgettet, nægtede han at opgive drømmen og valgte i stedet at arbejde for det.

Derfor besluttede Tim at starte sin egen virksomhed, hvor han sælger pandebånd og nøgleringe, som han selv laver.

Tim Ringkvist går i 2. klasse og bor med sin mor, far, lillebror, deres heste og kæledyr i svenske Motala. I sin fritid elsker Tim at bruge tid på bueskydning og ridning, og sidstenævnte er noget, han drømmer om at få en karriere inden for.

– Jeg synes, at det er sjovest at galopere og hoppe. Så kan jeg også lide pay and jump, og jeg skal snart ud og konkurrere rigtigt. Jeg så engang en film, hvor de kørte gymkhana, det så sjovt ud og det vil jeg gerne prøve, siger Tim til den svenske avis Hippson

Tim rider ofte på hesten Bella ude i skoven i selskab med sin mor. Til sommer vil han gerne udvikle sine ridefærdigheder ved at tage på Westergrens ridelejr i hjembyen, men det er meget dyrt at tilmelde sig den fire dage lange lejr, hvilket forældrene ikke har råd til.

Men så fik Tim en idé. I forbindelse med sin bueskydningstræning med sin far Niklas, har faderen lært ham en meget speciel bindeteknik, som han nu udnytter til at tjene penge.

Jeg fandt ud af, at jeg kunne lave pandebånd til heste, fordi jeg mere elsker farver mere end glitter og bling. Derudover kan man få dem i mange forskellige farver, så de passer til hesten. Bellis går godt til rød, så det har hun, men hun har det kun på, når vi konkurrerer, siger Tim til Hippson

Facebook/Tims knytverkstad

Tim arbejder på højtryk med at lave pandebånd til heste og hunde, samt nøgleringe. For at hjælpe ham på vej har forældrene valgt at starte en Facebook-side for den unge iværksætter, som du kan besøge her.

Facebook/Tims knytverkstad

Her nedenfor kan du se nogle af Tims ting, som han selv har lavet.

Facebook/Tims knytverkstad

Det er fantastisk at se sådan et engagement fra en 8-årig, det kunne mange lære noget af. Del artiklen, hvis du er enig.