85-årig super-morfar redder gadekatte i hemmelighed, selvom konen sagde at han ikke måtte

85-årige Jimmy bor i Puerto Rico med sin kone. Han elsker sin kone af hele sit hjerte, og han er en stor dyreven.

Så da hustruen bad ham om at jage den hjemløse kat, der havde slået sig ned ved deres redskabsskur, væk, vidste han ikke rigtigt, hvad han skulle stille op. Trodse sin kone og lade katten være? Eller jage katten væk, selvom han havde ondt af den?

Heldigvis fandt han på en løsning, der passede alle.

Det her er Jimmy. Han er en meget godhjertet mand, som nødigt vil se nogen komme galt afsted.

Twitter/@lillsyl

Da en hjemløs kat bosatte sig i hans redskabsskur, valgte Jimmy at byde hende velkommen med åbne arme. Hans kone var ikke helt så glad. Hun ville hellere have en kattefri have.

“Min morfar havde sympati for gade-kattene og plejede at lade mad så til dem bag huset ved skuret, et sted hvor mormor sjældent kommer”, fortæller hans barnebarn Syl til The Dodo. “Netop denne kat blev hængende ved min morfar.”

Katten var gravid

Det skulle snart vise sig, at katten var gravid, og et par uger efter fødte hun unger i skuret. Jimmy blev forelsket i de små killinger, men hans kone var ikke så forgabt i kattefamilien. Tja, hun vidste jo ikke engang, at den fandtes.

Jimmy, som elsker sin kone meget højt, valgte nemlig at holde kattefamilien hemmelig for hende.

Twitter/@lillsyl

Ungerne fik en tryg opvækst i det beskyttede redskabsskur, og Jimmy sørgede for, at moren altid havde mad.

Opdagede hans hemmelighed

Selvom Jimmy var meget diskret, kunne han ikke holde kattefamilien hemmelig for sin kone i al evighed.

Twitter/@lillsyl

Tre uger efter at ungerne blev født, opdagede hun Jimmys hemmelighed. Hun blev nok ikke ellevild over, at han var gået bag hendes ryg, men hun gik med til at lade ungerne blive, til de var store nok til at blive bortadopteret til et nyt hjem.

For hvem kan dog sige nej til det her søde ansigt?

Twitter/@lillsyl

Selvom Jimmy var gået bag ryggen på sin kone, kan hun intet andet end at elske denne mand. Det eneste, han ville, var jo at hjælpe en familie, der havde brug for det.

Og en mand med et så godt hjerte skal man holde godt fast i.

Twitter/@lillsyl

Jeg bliver så varm om hjertet, når jeg læser om Jimmy. Samtidig bliver jeg også trist, når jeg tænker på alle de andre gadekatte, der findes derude og ikke har samme held som denne kattemor.