Deprimeret æsel savner sin mor – men se nu den uforglemmelige reaktion når han kigger gennem hegnet

Selvfølgelig havde han det godt på dyreinternatet. Colonel fik lov til at bevæge sig frit rundt på en gård, som var indhegnet af stakit. Men på dyreinternatet indså man, at han blev mere og mere trist, da han indså, at moderen ikke var ved hans side. Det er lidt uklart, hvordan han kom til centret, og hvorfor de to blev skilt ad til at begynde med.

De kunne høre, hvor trist føllet var, når han gav sig til at hyle. Det gjorde dem fortvivlede.

Hans mor svarede aldrig på hans kald, og det var selvfølgelig meget hjerteskærende.

Men en dag kunne Colonel se, hvordan dyreinternatet var ved at tage endnu et dyr ind, som de skulle tage sig af. Han var selvfølgelig nysgerrig og så sig omkring. Hvem var det, som skulle blive hans nye kammerat, der i indhegningen på gården?

Der gik ikke længe, inden han kunne se ud gennem hegnet og indse det fantastiske. Det var hans elskede mor! Nu bor de sammen på gården igen, og personalet fortæller til The Dodo, at lille Colonel har fået sit gode humør tilbage! Og det er jo virkelig ikke så underligt.

Se hans super søde reaktion i videoen herunder, når han endelig bliver genforenet med sin mor:

Kærligheden og båndet mellem en forælder og deres barn er det stærkeste som findes. Del gerne denne smukke historie videre, som en påmindelse om det!

Exit mobile version