Deprimeret ko flygter fra slagtehuset ud i skoven – mødes af uventede væsener som vil beskytte hende

At Bonnie lykkedes med at flygte blev hurtig til et emne, der blev talt om. I byen talte man meget om den mystisk forsvundne ko, som var flygtet fra slagtehuset, og det blev diskuteret, hvordan det var lykkedes hende at flygte.

Hele hændelsen var selvfølgelig spændende for folk, der kunne undre sig over, om hun havde overlevet i det fri.

Foto: Youtube

Der skulle også være en stor splittelse blandt byens beboere – halvdelen mente, at Bonnie skulle findes og bringes tilbage til sin ejer, mens resten syntes, at hun ikke skulle fanges og slagtes, men i stedet blive sendt til et dyrecenter.

Dagene gik og Bonnie var fortsat sporløst forsvundet, men en dag fik en jæger øje på billedet fra et kamera, som filmede dyrelivet i skoven. Det var et syn, som han sent vil glemme. For dér var Bonnie – og hun var ikke alene.

I skoven havde hun fået selskab af flere rådyr. Det lignede, at de vogtede over hende og beskyttede hende derude i skoven. Billederne chokerede selvfølgelig alle. Det virkede som om, at Bonnie havde fået nye venner i form at en rådyrfamilie, som hun sammen dannede en lille gruppe med.

Foto: Youtube

Det varede ikke længe, før snakken igen begyndte i byen – og Bonnies lokalisering blev alment kendt. Da dukkede en nabo straks op for at give koen mad. Hun vandt hendes tillid og samtidig blev et dyrereservat kontaktet, hvor Bonnie blev kørt til, så hun kunne få støtte og blive tilset af professionelle.

Bonnie snød døden – takket være sin list og en meget venlig dyrefamilie som nabo.

Del gerne denne historie, hvis du også står på dyrenes side!

Exit mobile version