Drengen bliver fanget på film, da han sniger sig ind i naboens garage for at kramme hunden.

Det fleste børn er klar over, at det ikke er i orden at snige sig ind i naboens garage uden at spørge om lov. Det er noget, selv denne dreng ved – men han kunne ikke modstå fristelsen. Nu er sandheden komme frem, og drengen har charmeret tusindvis. Dette er den sødeste indbrudstyv, jeg nogensinde har set.

 

Det hele startede med, at Hollie Mallet satte et overvågningskamera op i sin garage i en forstad til Louisiana, USA. Hensigten var at kunne filme eventuelle indbrudstyve, men det var ikke en tyv, hun fangede på film.

Hun fandt derimod ud af, at en lille dreng havde sneget sig ind i hendes garage. Årsagen? Han ville bare gerne kramme hendes hund Dutchess.

Bild: Facebook

Billede: Facebook

Drengen standsede med sin cykel udenfor, løb ind i garagen, krammede hunden meget hurtigt og sneg sig derefter lige så hurtigt ud, som han var ankommet. Det er meget klart at se, at han er klar over, at han egentlig ikke må være der.

Det var ikke den eneste gang, hun så drengen. Han plejede at stoppe ved hendes hus engang imellem for at give hunden et kram, eller lege med den. Men Hollie blev ikke vred på drengen, tværtimod. Dutchess elskede opmærksomheden, og drengen måtte gerne kæle og lege med hende.

“Naboer! Er der nogen der ved, hvem denne lille søde dreng er? En gang imellem, når han er ude at cykle en tur, stopper han her for at kramme min hund eller lege med hende. Men han kører altid så hurtigt væk, som om han er usikker på, om han har lov til at være her. Jeg vil bare gerne fortælle ham, at han er mere end velkommen til at blive og lege, for hun elsker opmærksomheden!”

Ginger Breaux så videoen på Facebook, og kunne straks se, at den lille ‘indbrudstyv’ var hendes søn Josh. Hun valgte derfor at kontakte Hollie.

Mysteriet var løst. Hollie inviterede Josh hjem til sig selv, og nu kan han lege med Dutchess så meget, som han ønsker det. Faktisk har han været sammen med hende næsten hver dag siden han blev inviteret.

Bild: Facebook

Billede: Facebook

Selvom hans mor blev lidt skuffet over, at han havde sneget sig ind på en fremmed persons grund uden tilladelse, så kunne hun ikke blive sur på sin søn. Josh elsker dyr, og kunne ikke lade være med at kæle Dutchess, når han så hende. Videoen af Josh der sniger sig ind i garagen viser, hvor stort et hjerte han har.

Del videoen med dine venner, hvis du også blev rørt af at se Josh og hundens venskab!

Udgivet af Newsner Dyr. Følg os på Facebook..