Drengen løber frem mod fremmed hund – så fanger kameraet hans handling overfor alle

Kvinden satte et overvågningskamera op udenfor sin garage.

Tanken var at holde øje med at ingen fremmede mennesker kom ind.

Men det var præcis, hvad der skete. Da kvinden en dag kiggede på overvågningsfilmen, kunne hun se, at den fangede øjeblikket, hvor en dreng kom styrtende mod hendes hund.

Det var da Hollie Mallet fra Louisiana i USA gennemgik filmen fra sit overvågningskamera, at hun indså, at en dreng i smug havde sneget sig ind i hendes garage.

FOTO: Youtube

Der sad hendes elskede hund Dutchess. Men drengen viste sig at være alt andet end en tyv.

I klippet kan man se, hvordan drengen kaster sin cykel på gaden, bare for at løbe ind i garagen og kramme lille Dutchess. Lige så hurtigt han kom ind, lige så hurtigt løber han tilbage til cyklen.

– Min mand og jeg syntes, at det var så nuttet. Den her lille dreng elsker vores hund så meget, at han kom ind for at stjæle et hurtigt kram, siger Hollie Mallet til The Inside.

Hollie kunne ikke stoppe med at tænke på drengen og hans fines gestus. Hun bestemte sig derfor at lægge klippet ud på Facebook, hvor hun også spurgte, om nogen genkendte drengen.

Efterlyste drengen – fik svar

Hun skrev, at drengen var velkommen tilbage, da Dutchess elskede opmærksomheden.

Hollie fik hurtigt svar. Det var fra en mor i området som fortalte, at drengen i filmen var hendes søn, Josh.

Hun skrev:

“I går da jeg først så det, tudede jeg som mor, både glad og vred. For han ved, at han ikke må gå ind på andres ejendomme”.

Samtidigt forklarede hun, at der var en årsag til, at Josh var løbet derind. Han havde nemlig selv mistet sin elskede hund et år tidligere.

Men gennem Hollies invitation fik han mulighed for at lære en ny hund at kende. Ifølge Hollie har han været forbi og hilst på Dutchess næsten hver dag lige siden.

FOTO: Youtube

Se nu når drengen løber ind til hunden:

Det her gør mig så utroligt lykkelig og viser virkelig, hvilket bånd vi mennesker og hunde har! Hvilken vidunderlig lille dreng og hvilken fantastisk hund!

Del for at sprede denne solskinshistorie til dine venner.