Dristig duo nærmer sig vredt dyr, der sidder fast i bjørnefælde, se kampen, som dette væsen slår imod med

Den smukke bobcat findes hovedsageligt i Nordamerika, selvom man mener, at dens levested strækker sig helt til det sydlige Mexico.

Den har eksisteret i 1,8 millioner år og tilpasser sig godt til alle omgivelser, idet den er en dygtig jæger, uanset hvor den vælger at bo.

Samtidig er den et vildt dyr og har sjældent kontakt med mennesker.

Så den video, du nu skal se, er ret speciel, da en rødlos bliver fanget på kamera, da den bliver reddet ud af en bjørnefælde af et par dyrehelte. Men rødlossens reaktion er ikke for sarte sjæle.

Los
Foto: YouTube

Chris Ward var ude at vandre med sin ven Aaron, da de fik øje på en rødlos med poten i en bjørnefælde.

Først var de ikke sikre på, hvad det var for et dyr, men det var i hvert fald ikke en bjørn.

Los
Foto: YouTube

Langsomt og forsigtigt nærmede de sig fælden og benyttede sig af, hvad naturen havde at byde på – nemlig en stor pind. Heldigvis fangede de hele redningsaktionen på kamera.

Rødlossen, som ikke var vant til mennesker, forsøgte at angribe sine redningsmænd, som nægtede at give op, på trods af at dyret ødelagde det meste af pinden.

Sætter sig til modværge

Det er ikke overraskende, at manden reagerer på rødlossens kampgejst med chok, og at der slipper noget grimt sprog ud. Men jeg må beundre hans beslutsomhed om at befri det stakkels dyr på trods af den kamp, det udkæmper.

Se dyrehelten befri den skræmte rødlos i videoen nedenfor, og vær opmærksom på, at der er en del grimt sprog.

Se videoen herunder eller klik her.

Del gerne for at hylde alle de modige dyrehelte derude! I gør et fantastisk stykke arbejde for alle vores firbenede venner.