Duncan var nødt til at få amputeret sine bagben – nu løber han rundt som enhver anden hund

Da bokserhunden Duncan Lou Who blev født i den amerikanske by Colorado, fungerede hans bagben ikke. Hundens bagben gjorde, at hans ryg blev fordrejet, hvilket forårsagede ekstreme smerter.

Eftersom benene var fuldstændig ubruglige besluttede man, at bagbenene skulle amputeres. Amputationen har gjort, at Duncan ser lidt speciel ud, men det har hjulpet ham voldsomt meget.

Nu kan han løbe, gå og hoppe rundt, næsten som enhver anden firbenet hund.

Duncan har flere kørestole, men bryder sig ikke om dem, og fortrækker at gå uden.

Foruden at mangle sine bagben blev Duncan født med en hjertefejl, og hans hjerte er stoppet med at slå ved to tilfælde. Duncan bor på Panda Paws Pack & Family, hvilket er et rednings- og rehabiliteringscenter for dyr.

På grund af Duncans sygehistorie ønsker de ikke at bortadoptere ham, og man har i stedet valgt at give ham et så godt et liv som muligt på centret. Selvom Duncan har fået hjertestop to gange, har personalet formået at genoplive ham ved hjælp af hjertemassage. Det er meget få hunde, der overlever et hjertestop. Duncan har overlevet to, hvilket er et mirakel!

Duncan er et energibundt, der elsker at løbe rundt og han sidder sjældent stille. Han galoperer frem på sine forben, og holder balancen ved hjælp halen. Han har optrænet sin balance så meget, at han også kan besørge uden hjælp.

I videoen nedenfor kan du se, hvor dygtigt og hurtigt Duncan kommer frem:

Du må hjertens gerne dele videoen med dine venner, hvis du også mener, at Duncan er en ægte figther der beviser, at intet er umuligt!