Efterladt hund fundet bundet på gaden – da vovsen reddes, giver han et tak, som aldrig bliver glemt

Den stakkels efterladte hund ventede tålmodigt i flere dage på, at nogen skulle bemærke ham.

Heldigvis blev han reddet til sidst.

Ved en lygtepæl i Santa Monica i Californien blev en hund for et stykke tid siden fundet efterladt og bundet, skriver The Dodo.

I flere dage sad den stakkels hund der og ventede på, at nogen skulle lægge mærke til ham og føre ham i sikkerhed.

Men det skulle vise sig at tage lang tid.

Heldigvis var der endelig en godhjertet person, som reagerede på huskyens utilfredse lyde på gaden.

Kvinden, der var ude at gå en tur, troede ikke sine egne øjne, da hun så, at hunden sad bundet der uden hverken mad eller drikke.

Det knuste hendes hjerte, at nogen bare havde efterladt hunden der, og uden at tøve besluttede hun at hjælpe den stakkels vovse.

Med lidt hjælp fra eksperterne hos Love Leo Rescues blev der taget hånd om hunden. Da han endelig kom i sikkerhed, stod det klart, at hunden var en seks måneder gammel Siberian husky, og man valgte at give ham navnet Buckley.

Han viste sig ikke kun at være en fighter, der havde overlevet alene flere dage på gaden, han var også utrolig kærlig over for sine helte, hvilket fik alle til at falde pladask for ham.

“Han er velafbalanceret og kærlig og har ikke ladet sine tidligere oplevelser ændre hans vidunderlige personlighed,” sagde Love Leo Rescue-leder Sasha Abelson til The Dodo.

Sådan lever Buckley i dag

I dag nyder Buckley livet hjemme hos sin plejefamilie, og elsker at lege med sine helte.

“Han elsker at lege med sine hundevenner og lære nye færdigheder. Han elsker at tage på vandreture og putter også tæt på sine mennesker. Han er bare en perfekt familiehund”, siger personalet hos Love Leo.

Men nu har Buckley brug for et permanent hjem, hvor han kan være omgivet af aktiviteter og kærlighed resten af ​​sit liv.

“Buckley ville elske at komme ind i et hjem, der er aktivt og gerne sammen med en anden legesyg, afbalanceret hund. Vi tror, ​​at en hundebror eller -søster ville være vidunderligt for ham,” fortalte personalet hos Love Leo til The Dodo.