Ejeren beder kakaduen om at gå ind i sit bur – se nu hans uvurderlige reaktion

Hvis du nogensinde har stået over for en meget stædigt barn, så er du udemærket klar over, at det nogle gange kan være svært at få dem til at gøre, som du gerne vil. Netop dette problem har denne ejer med sit lille barn – i form af en kakadue.

Manden beder meget venligt sin kakadue om at gå ind i sit bur. Men fuglen nægter, og svarer tilbage med en helt fantastisk, omend ikke-stueren, samtale.

Der er ikke noget sjovere end at have en samtale med en kakadue eller papegøje. På forunderlig vis har de evnen til at lære vores sprog og efterligne vores væremåde.

Denne lille kakadue hedder Pebble, og selv om han har et godt hjem, virker det til, at han ikke ligefrem har en god dag. For da hans ejer beder ham om at gå ind i buret igen, har han besluttet sig for at sige sin ejer imod.

Selv om det kan være svært at forstå alt, hvad han siger, kan vi dog høre, at der kommer mange bandeord ud af hans næb. Men vi kan ikke andet end at elske denne lille fugls samtale med sin ejer – og hans attitude.

Pebble er en meget stædig, men meget sød lille kakadue. Tøv ikke med at dele videoen med Pebbles samtale med sin ejer, hvis den også fik dig til at trække på smilebåndet.