Ejeren begynder at synge i bruseren – se nøje på hundens vidunderlige reaktion

Jeg, og sikkert mange andre, elsker virkelig at synge under bruseren. Uanset om det er tidligt om morgenen eller før en bytur, kan jeg altid finde nye energi ved at synge mine absolutte yndlingssange.

Men alle er dog ikke så heldige med at være akkompogneret af deres kæledyr, når man synger under bruseren. Men denne hundeejer dog så heldig, at hans hund havde lyst til at synge med på skønsangen.

Hver gang jeg er lidt nedtrykt, kan en lille skønsang under bruseren altid gøre mig i bedre humør. Nogle gange kan det faktisk føles lidt terapeutisk, da man kan synge sin vrede og tristhed ud.

Men uanset hvad kan man konstatere, at det er helt fantastisk at synge under bruseren. Det mente hundehvalpen Maximus også, da ejeren valgte at skråle i brusebadet.

© Youtube

Ville synge med

Ejeren sang hverken en rock- eller popsang. Han valgte i stedet at bruge sin bedste opera-stemme, da han fortolkede Eduard Khils klassiker “Trololo”. Hvilket hunden hurtigt opdagede.

Men ejeren fik dog ikke muligheden for at fremføre sangen alene, da hunden også gerne ville synge med.

© Youtube

Efter at have lyttet og knurret forsigtigt et par sekunder, valgte hunden endelig at tage tonen, og ejeren og schæferen nød en herlig sangstund sammen!

Mere end tre millioner Youtube-brugere har set Maximus synge med sin ejer, hvilket jeg sagtens kan forstå efter at have set klippet nedenfor. Hvilken sangfugl!

Det virker til, at Maximus nød sin sang med ejeren. Tøv ikke med at dele artiklen på Facebook, hvis du også kunne lide hundens sangstemme!