Ejeren spørger om han skal synge en godnatsang – hundens reaktion forbavser hele nettet

Hunde er virkelig så forskellige, når det kommer til deres egenskaber. Nogle er de rene energibundter og vil ikke lægge sig for at sove om aftenen. Andre har svært ved at sove generelt.

Pitbullen Puti hører til den sidste kategori. Men hendes ejer er kommet på en genial idé til at få hende til at slappe af. Og det er det mest nuttede jeg længe har set.

En aften bestemte Putis ejer sig for at filme deres aftenrutine – og internettet knuselsker det.

Youtube

Brug for hjælp til at sove

Hver aften lægger Puti sig i sin seng med sit favoritlegetøj. Hun er klar til natten, men har brug for ejerens hjælp for at kunne sove. Så kommer spørgsmålet:

“Vil du have at jeg skal synge for dig, så du kan sove?”

Youtube

Putis blik siger alt. Hun ved hvad der venter og smiler forsigtigt.

Da ejeren begynder at synge, tager det bare et par sekunder før Puti slapper af. Hun lægger hovedet ned og lukker sine øjne. Nu kan hun sove trygt hele natten.

Puti er nok ikke den eneste hund som kan blive lidt urolig og rastløs om aftenen. Nogle hunde behøver helt enkelt lidt hjælp af sin familie for at falde til ro. Måske det kan være et trick for flere dyreejere at teste? 

Jeg er i hvert fald meget glad for, at denne fine stund blev fanget på video! Del gerne videre hvis du også blev glad over klippet. 

Exit mobile version