Elefanten kaster sig i vandet for at redde manden hun tror er ved at drukne

Da elefanten Kham Lha så sit yndlingsmenneske Darrick i floden, reagerede hun straks. Hun troede, at han var i livsfare, og styrtede ud i vandet for at hjælpe ham. Hændelsen udspillede sig i ‘Elephant Nature Park’, som er et fristed for elefanter, som tidligere har levet i fangenskab, mishandlet eller udsat for vold.

Parken blev grundlagt i 1990’erne, og har modtaget adskillelige priser for deres arbejde med elefanterne. Og det smukke arbejde bliver i den grad bevist i filmen nedenfor. Selv om Kham Lha tidligere er blevet behandlet dårligt af mennesker, så har hun taget Darrick til sit hjerte. Hun kaster sig ned i floden for at redde ham, inden han bliver trukket væk af strømmen. Heldigvis var Darrick selv i stand til at kæmpe sig op på land, inden det var for sent, og Kham Lha valgte at stille sig over ham for at beskytte sin ven med sine ben.

Det her beviser virkelig, at hvis man behandler dyr med kærlighed, så får man så meget kærlighed tilbage.

Elefanter er virkelig fantastiske skabninger, der fortjener al respekt i verden. Det sårer mig dybt, når jeg tænker på alle de elefanter, som plages i cirkus eller i turistindustrien. Jeg ville ønske, at alle elefanter kunne leve som Kham Lha.

Del denne artikel, hvis du er enig.