Gravid kvinde skal fodre tigeren – men reaktionen da han ser den gravide mave ligner intet du har set

Man skal ikke undervurdere dyrs evne til at føle ting, for mange gange er de bedre til det end vi mennesker. Et eksempel på dette var, da Brittany Smith-Psborne skulle fotografere en tiger, da hun og vennerne var i en zoo i amerikanske Indiana. Brittany var tidligt i sin graviditet, så derfor var det ikke så tydeligt, at hun havde en baby i maven. Dette undgik dog ikke den her opmærksomme og følsomme tiger. 

Vi synes, at vilde dyr skal bo i det fri, men nogle dyr bor i zoo eller steder i stil med dette, og her håber vi, at de får den bedst mulige pleje de kan så, da det adskiller sig fra zoo til zoo. 

Den her tiger som bor i Potawatomi Zoo i South Bend, Indiana, virker til at have meget kærlighed at give. Da unge Brittany Smith-Osborne og hendes venner var på besøg, ville Brittany tag et billede af hende og tigeren. Da hun stillede sig an til at tage billedet, lagde vennerne mærke til, at tigeren fokuserede utrolig meget på hendes mave i stedet for hende. Efter et stykke tid spurgte en af veninderne: “Tror du den ved, at du er gravid?”. 

Nuttet med babymaven

Til sidst kunne man ikke undgå at lægge mærke til, hvor meget tigeren kiggede på maven. Brittany valgte derfor at stille sig op mod ruden. Og hvad gjorde tigeren så? Se her. 

Brittany viste siden et billede på sin telefon, hvor hun viste, hvad hun ventede i maven og tigeren kiggede interesseret på billedet. 

Set af over 5 millioner mennesker 

Brittany og hendes venner syntes, at øjeblikket var så fint, at de filmede det hele og lagde op på YouTube. Klippet har nu fået over 5 millioner visninger af mennesker, der er fascineret over, hvad tigeren følte. 

Der findes nogle, der har været skeptiske over tigerens reaktion. Men vi tror, at vi undervurderer dyrs formål til at føle ting, samt deres stærke forældreinstinkter. Del venligst, hvis du også tror, at dyr er smarte og følsomme.