Hesten falder sammen af udmattelse efter at have trukket en tung vogn – så går manden frem og sparker dyret i hovedet

De, som behandler deres dyr dårligt og mishandler dem, burde slet ikke have dyr. Desværre er der alt for mange ude i verden, som alligevel har det.

Videoklippet, som det skal handle om nu, udspiller sig i Melbourne i Australien og fik mig til at blive både vred og trist.

Klippet viser en kusk, det vil sige en person, som kører med hest og vogn, som sparker til sin hest. Hesten er faldet sammen, udmattet efter at have trukket en vogn, som transporterer turister rundt omkring i byen.

I klippet hører vi Krista Knight, som viser sig at være dyrlæge. Hun opfordrer manden til at stoppe med at sparke til hesten. Men han affejer Krista og påstår, at det bare var et puf for at få hesten til at vågne.

Men da hesten ligger der på jorden helt udmattet, så virker det som om, at kusken sparker dyret i frustration. Tilskuere forsøger at hjælpe hesten på benene, samtidig med, at andre beder manden om at stoppe med at sparke.

Foto: Facebook/Krista Knight

Videoen er filmet af dyrlægen Krista Knight. Hun har delt den på Facebook, og nu har videoen vakt stærke reaktioner, som mener, at manden handler forkert.

Til sidst lykkes det hesten at komme på benene, og hun virker ikke til at have fået nogen varige skader. Ifølge ejeren af hesten, som har udtalt sig til Daily Mail Australia, har kusken ikke sparket hesten for at gøre den ondt, men blot givet hende et puf, for at få hende på benene igen.

Foto: Facebook/Krista Knight

Et klip af videoen fra Youtube kan du se herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=MeR6BdRXR58

I min verden er der aldrig nogen undskyldning for at sparke en hest. Del gerne indlægget, hvis du har det på samme måde og er på dyrenes side!