Hesten Kenny bliver fanget da han flygter fra flammerne – så gør reporteren det eneste rigtige

Men når en katastrofe indtræffer, er det let at glemme, at det ikke kun er os mennesker, som skal i sikkerhed. Det gælder i allerhøjeste grad også for vores firbenede venner.

Da reporteren Gina Silva og hendes hold gik rundt på gaderne i det brandhærgede område, fandt de en af byens beboere i en frygtelig situation.

En hest, Kenny, havde forsøgt at slippe væk, men var kommet til at sidde fast ved en mur udenfor og kunne ikke slippe fri.

Gina og hendes hold kunne ikke selv redde Kenny, fordi muren var meget stor og svær at komme forbi. Og alle brandmænd skulle jo bekæmpe den enorme brand. Men redningsmændene gjorde noget andet. Gina brugte sin store rækkevidde som journalist og lagde en besked ud på Twitter:

 

Det viste sig at være en genistreg.

I løbet af 20 minutter kom det ud til mange forskellige folk fra hele byen, som havde set opslaget og tilbød deres hjælp. En dyrlæge gav Kenny beroligende medicin, og sammen brød redningsmændene muren ned, så hullet var stort nok til, at hesten kunne slippe fri.

 

Kenny, som er hele 23 år gammel, blev taget til et dyrehospital, hvor han fik lov til at komme sig i fred og ro. Derefter gik der ikke længe, før hesten kunne komme tilbage til sine ejere, og nu har Kenny det godt igen.

Sikke et held, at denne frygtelige hændelse fik en lykkelig slutning. Alt hæder til Gina, som var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt – og handlede lynhurtigt!

Del gerne Ginas fantastiske gerning til dine venner, så flere kan høre om den lykkelige slutning!

Exit mobile version