Hun plages som kamphund, blev deprimeret og udsultet – se nu forvandlingen efter heltenes indsats!

Foto: SPCA Texas

Den stakkels hund var blevet brugt som kamphund og var helt forslået, svag og udsultet, da dyreheltene kom til stedet. Hun var lænket og orkede ikke at løfte hovedet i den bagende sol.

Foto: SPCA Texas

Hun var i en så dårlig tilstand, at hun ikke kunne bestemme sig. Dyrlægerne undersøgte den stakkels hund på stedet og kunne konstatere, at hun var i akut behov for vand, mad og behandling. Desuden var hendes pels kraftigt inficeret.

Foto: SPCA Texas

De kørte hende hurtigt til en dyreklinik, hvor hun fik en blodtransfusion, mad og vand.

Foto: SPCA Texas

Hunden fik navnet Gwen Stafani efter den kendte artist med samme navn. Efter flere dage med behandlinger begyndte hun at minde om sig selv. Hun kunne løfte hovedet og logre med halen.
“Hun er livlig og hilser på alle. Hun løfter halen og smiler igen!”, skrev dyreorganisationen SPCA i en pressemeddelelse.

Foto: SPCA Texas

I takt med at kroppen er kommet sig, er Gwen blevet en helt ny hund. Nu elsker hun at løbe omkring i det fri. Hun får den kærlighed som alle hunde fortjener.

Foto: SPCA Texas

Gwen mangler helt klart intet. Hun er omgivet af mennesker, som elsker hende. Nu kan hun lege hver dag! Det er fantastisk hvad et skiftet i hjem og kærlighed kan betyde for en hund”, skrev SPCA i pressemeddelelsen.

Foto: SPCA Texas

Gwen er nu en meget lykkelig hund igen, og det gør mig så glad! Det er fantastisk at læse om alle dyreheltene rundt om i verden. I gør et livsvigtigt job! DEL for at hylde deres fantastiske indsats!

Exit mobile version