Hund redder koala fra skovbrandene – gennemgår utrolig forvandling efter bedring

Skovbrandene fortsætter med at hærge store del af Australien, og de høje temperaturer udenfor gør det svært at stoppe spredningen.

Ifølge flere medier er næsten en halv milliard dyr døde i brandene, og overalt arbejder mennesker aktivt for at redde dyreliv.

Det er dog ikke kun mennesker, som arbejder. Keli, en lille koalaunge på bare nogle måneder, er blevet reddet fra flammerne af en modig hund. Takket været hunden har undernæret Keli gennemgået en enorm forvandling, og ser nu ud som enhver anden koala.

Sådan her så Keli ud, da han blev båret på heltehundens ryg. Keli var underernæret og havde mistet meget af sin fine pels på grund af en infektion, som hun havde fået som følge af tørken og heden i skoven.

Foto: Koala Hospital Port Macquarie

Vejede det sammen som 1 og en halv appelsin

Keli vejede kun 275 gram, hvilket svarer til cirka halvanden appelsin. Han blev madet strategisk med speciel kost for at få det bedre. Derudover fik Keli medicin og nærvær, hvilket viste sig at give hurtige resultater.

Det lykkedes dyrehospitalet at fjerne Kelis infektion, og få ham op i vægt. I dag vejer han 1 kilo og ser ud til at have det meget bedre.

Foto: Koala Hospital Port Macquarie

Se bare på ansigtet, øjnene og pelsen. Det er fantastisk at se, hvordan en lille fin koalaunge kan komme sig så hurtigt, når den bare får lidt hjælp.

Nu forberedes Keli på at blive sluppet ud i den fri igen, når temperaturerne er kølet og området er mere trygt.

Del for at opmuntre andre til at gøre, hvad de kan for dyrene i skovbrandene. Det kan være donationer eller hjælp på stedet. Del gerne. Al hjælp tæller.