Hund tæt på at fryse ihjel i iskold bil – så gør politiet det eneste rigtige og slår ruden ind

Mange hundeejere tager hunden med sig, når der er ude at rejse. I de fleste tilfælde går det rigtig godt, og hunden kan sågar synes det er sjovt. De fleste kender til farerne ved at efterlade hunden i en steghed bil. Men det kan være mindst lige så farligt ved lave temperaturer. Ekstra mærkbart er det for mindre hunde og speciel chihuahuaer som ikke vejer mere end 1,5 til 3 kilo.

Twitter

Den lille chihuahua Mary blev fundet efterladt i en bil i New York – i minus ti grader. Heldigvis kom politiet til undsætning og brød ind i bilen. Mary var bange, men havde det så dårligt, at hun ikke kunne få en lyd frem, hun kunne ikke gø.

Vidner på stedet blev urolige for chihuahuaens liv.
– Hvis politiet ikke havde brudt ind i bilen, så havde hunden været død. Hun var så nedkølet og chokeret, at hun ikke kunne gø. Hun var så tæt på betjentens jakke som muligt for at få varmen.

Twitter

Ejeren blev arresteret

Marys ejer, 24-årige Haoyang Chen, blev arresteret – men hævdede at politiet overreagerede. Ejeren mener, at det ikke var kulden som gjorde Mary rædselsslagen, men derimod at hun var bange for fremmede.
– Hun er ikke som andre hunde, Mary er altid bange og ryster, sagde han ifølge New York Post.

Chihauhuaen blev overdraget til et dyrehjem i New York, men ejeren siger, at han vil have hunden tilbage.

DEL indlægget på Facebook for at advare alle om ikke at efterlade hunde i bilen her til vinter. 

Exit mobile version