Hundefrisør afsløres af skjult kamera, da han gør dette mod schæfer – nu spredes klippet som en løbeild på nettet

Har du nogensinde efterladt din hund hos en frisør? Man forventer jo, at hunden kommer til et professionelt og erfarent hundemenneske, som ved, hvordan hunde reagerer.

Fort alle, som har hund ved jo, hvor svært det er at klippe kløerne og pelsen.

Det, som du nu skal læse, er desværre et frygteligt eksempel på en person, som IKKE skal arbejde med hunde.

Betjenten Wayne Ivey fra Brevard, USA, gik på Facebook og advarede mod en mand, som bestemt ikke burde have med hunde at gøre.

Youtube

Hundefrisøren blev så vred på hunden, at han brækkede halen på ham.

Betjenten Sheriff Ivey beskriver hændelsen på Facebook.
“Under besøget blev frisøren vred på den otte år gamle schæferhund, som ikke kunne stå stille, da han skulle klippe pelsen”.

Hunden er en servicehund, som arbejder med en krigsveteran, som har PTSD (posttraumatisk stressyndrom) – og som alle hunde, kan han ikke lide at blive klippet.

Youtube

“Hele hændelsen blev fanget af overvågningskamera og på et tidspunkt kan man se, hvordan frisøren trækker så hårdt ned i hundens hoved, at han ikke kunne røre sig. Hunden var i smerte. Lidt senere i klippet ses, hvordan frisøren tager fat i hundens hale, løfter ham op og snurrer ham 360 grader til halen brækker.”

Men det her var desværre ikke alt.

Dyrplageren sluttede af med at slå hunden i hovedet med brusehovedet.

Da hunden kom tilbage til ejeren, måtte den straks til dyrlægen for at blive behandlet. Desværre var han så skadet, at dyrlægen var nødt til at amputere halen.

Brevard County Sherrifs office/Facebook

Hunden kommer sig nu hos sin ejer. Overvågningsbillederne var så tydelige, at dyrplageren kunne pågribes af politiet. Manden fik straks sparket, da sagen kom frem i lyset.

Det her er frygteligt! Sådan gør man ikke mod en forsvarsløs hund! Del artiklen, hvis du er enig i dette!