Hunden er skrækslagen, og tør ikke engang at se op – indtil en dyreven forstår hvorfor

Hvis der er noget, som bare ikke må ske, så er det ejere, som mishandler deres dyr. Det gør mig rent udsagt vred.

Det er noget, der bare ikke må forekomme.

Alle dyr fortjener et godt hjem, hvor de bliver behandlet med kærlighed og respekt. Derfor gør denne historie mig så glad – nu har hunden June endelig fået det godt igen og kan få den kærlighed, hun i den grad fortjener.

Tammy Graves har grundlagt dyrevelfærdsorganisationen ‘The Haley Graves Foundation’. Hun besøger ofte kenneler for at finde hunde, som ikke har det godt. Under et af sine besøg så hun hunden June Cash.

June lå og rystede, og havde sit hoved mod væggen. June var rædselsslagen, og var mere eller mindre blevet overladt til sin egen skæbne.

Heldigvis indså Tammy, at hun var nødt til at gøre noget. Derfor valgte hun at tage Juni med fra kennelen, og tog straks den stakkels hund med til en dyrlæge.

Fotokilde: Youtube

Dyrlægen kunne konstatere, at June havde en alvorlig infektion, og at det var meget tydeligt, at hun var blevet mishandlet.

Tammy passede og plejede June i nogle uger, indtil hun til sidst blev så stærk, at hun kunne blive anbragt hos en kærlig plejefamilie.

Fotokilde: Youtube

June er langsomt begyndt at genfinde tilliden til mennesker, og føler sig sågar så tryg i sin nye plejefamilie, at hun selv går hen til sin plejefar for at kæle med ham.

Efter denne utrolige farvandling er Juni nu på udkig efter et permanent hjem, som kan give hende den kærlighed, hun i den grad fortjener!

Fotokilde: Youtube

Du må hjertens gerne dele denne historie, hvis du også blev varm om hjertet af at se hundens utrolige forvandling.