Hunden finder stivfrossen koala på verandaen – ejer tror ikke sine øjne da dette sker

Asha er en golden reteriver, som bor med sin familie i Strathdowine i Australien.

Det var en sen aften hunden Asha opdagede noget underligt på verandaen. Hun fik øje på en baby-koala, som var ved at fryse ihjel. Koalaen var skrækslagen og vidste ikke, hvad han skulle gøre af sig selv.

Ashas moderinstinkt fik hende til at føle, at hun måtte gøre noget i en fart. Hun måtte gøre noget for at hjælpe den stakkels koala. Så Asha gik hen til koalaen, som hurtigt sprang op på hendes ryg.

Takket være Ashas tykke pels kunne hun holde baby-koalaen varm hele natten.

Foto: Youtube

Vi ved ikke med sikkerhed, hvad der var sket koalaen, inden han mødte Asha, men han var formentlig blevet væk fra sin mor og var nu helt alene.

Koalaen holdt sig til hunden hele natten og kunne på den måde holde sig tryg og varm. Koalaen så ud til at trives rigtig godt i Ashas bløde og varme pels.

Næste morgen, da Ashas ejer Kerry McKinnon kom ud på verandaen og så, at en koala sov på hundens ryg, fik hun noget af et chok.

Foto: Youtube

Da Kerry kom lidt nærmere indså hun, hvad det hele handlede om og blev meget rørt.

Foto: Youtube

”Asha reddede virkelig koalaen ved at holde ham varm. Den ville være død, hvis den var blevet ladt alene hele natten,” siger Kerry McKinnon til Daily Mail.

”Jeg tror, at hunde har et beskytter-instinkt. Koalaen ville ikke forlade Ashas ryg,” fortsætter Kerry McKinnon.

Ashas helteindsats har efterhånden spredt sig som en løbeild på nettet og det er jo ikke så svært at forstå hvorfor.

Foto: Youtube

Efter hændelsen tog Kerry koalaen med til en dyrlæge, som kiggede på ham, og det viste sig, at han havde det godt omstændighederne taget i betragtning. Når han er stærk nok, vil han blive sluppet ud i det fri igen.

Hunde er virkelig fantastiske. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der var sket, hvis Asha ikke havde varmet koalaen med sin pels i den kolde nat.

Foto: Youtube

Del gerne med dine dyrevenner for at hylde Asha! Uden hendes moderinstinkt var den lille koala formentlig ikke overlevet.

Exit mobile version