Hunden går ind i familiens nye hus – se nu reaktionen, da hun ser, hvad der er i haven

Det er umuligt ikke at trække på smilebåndet, når jeg ser en hund blive begejstret over noget. Hvad enten det handler om at se deres ejer for første gang siden i morges, eller om de bare skal ud at gå en tur.

Netop sådan, og lidt til, havde jeg, da jeg så den lille hund Christy.

For da familien flyttede ind i deres nye hus, opdagede hun noget i baghaven, som fik hende til at hoppe rundt i verdens sødeste glædesdans.

Hver gang jeg ser en hund blive lykkelig, kan jeg næsten ikke holde glædestårerne tilbage, hvilket man blandt andet ser et perfekt eksempel på med hunden Willie, som blev genforenet med sin ejer efter flere uger på hospitalet.

Men det behøver ikke altid at være en genforening med ejeren, som får hunde til at gå ud af deres gode skind af lykke.

Se bare denne nuttede West Highland-terrier, Christy – som sammen med sin familie flyttede ind i et nyt hus i Florida, USA.

Fotokilde: Youtube/Brian Freeman

For familien og Christy handlede flytningen ikke bare om et nyt hjem, der var også en lille baghave, som så meget anderledes ud i forhold til den, de havde haft ført – noget som den lille hund bemærkede øjeblikkelgit.

Det virker til, at hun er meget tilfreds med at flytte ind i familiens nye hus. Men da hun får øje på den smukke blå swimmingpool i baghaven, kan hun næsten ikke vente med at tage en forfriskende dukkert.

Fotokilde: Youtube/Brian Freeman

Youtube-brugeren Brian Freeman offentliggjorde filmen af sin elskede hund, da hun endelig ser swimmingpoolen. Og da han åbner terrassedøren, så Christy kan løbe frit, kan jeg ikke lade være med at smile stort.

Christy havde fundet sin perfekte legeplads, hvor hun kunne nyde livet hver dag, døgnet rundt, og vi kan kun konstatere, at den søde lille hund har det godt i sit nye hus.

Jeg blev så utrolig glad af at se det her. Tøv ikke med at dele artiklen videre til dine venner, hvis du også mener, at Christies reaktion i swimmingpoolen er helt vidunderlig.