Hunden har bare dage tilbage – hendes sidste ønske til postbuddet vækker stærke følelser

Et postbud har fået et følelsesladet brev fra ejerne af en hund, som han regelmæssigt plejede at give godbidder, når han afleverede post på sin sædvanlige rute.

Det er en klassisk forestilling, at hunde og postbud er naturlige fjender. Men lad os være ærlige: hunde får venner, hvor end de går.

Schæferen Gretchen boede med sin familie i Texas. Hun elskede deres postbud, Fernando Barboza, som altid så frem til at møde Gretchen på sin rute. Når Barboza kom, plejede han og Gretchen at lege, og Barboza tog ofte godbidder med til sin firbenede kammerat, som blev lige glad hver gang, fortæller Animal Channel.

Efterlod afskedsbrev

En dag afleverede Barboza posten, men han så ikke Gretchen. I stedet fandt han en seddel fra hendes ejer sammen med en pose med hundekiks. På sedlen stod følgende:

“Gretchen døde i går. Hun bad mig spørge dig, om du kunne dele hendes hundekiks, som hun aldrig fik spist, ud til de andre hunde på din runde. Gretchen kunne altid lide at se dig komme til døren og var altid glad for at få hundekiks af dig. Tak, fra familien Cimino”.

Barboza blev knust efter at have mistet sin firbenede ven. Men han gjorde, som han blev bedt om og delte hundekiksene ud til de andre hunde.

Han fortalte også sin datter om sedlen. Hun delte billedet på Twitter i et indlæg, som fik stor opmærksomhed.

“Min far er postbud, og han kan godt lide at give hundene hundekiks på sine ruter,” skrev hun. “I dag fortalte far os, at en af hundene på hans rute var gået bort, og at hendes ejer gav ham den her pose med godbidder med denne seddel.

https://twitter.com/DeCuervo2/status/1113691315366240261

Tusindvis af Twitter-brugere delte indlægget, skriver Animal Channel. Til sidst nåede det virale indlæg tilbage til Gretchens ejere. Hendes “menneskelige” far svarede og takkede alle for alle venlige ord. Han blev rørt over hyldesten af Gretchen og alle de svar, som deres brev fik.

“Min kone og jeg hørte om Gretchens brev til Fernando på Twitter. I aner ikke, hvor meget det har betydet for os at se, hvor meget kærlighed og støtte I har udvist for vores pige. Hun var den absolut bedste.

”Han delte også en video af Gretchen, som står ved døren og kigger ivrigt på sin postbuds-kammerat.

Hvilken fin historie om forholdet mellem en hund og et postbud og hundeejernes taknemmelighed over for postbuddet.