Hunden lister hen til sovende baby – nu er den uventede reaktion set over 8 millioner gange

En lille spontan lur er selvfølgelig dejlig, men ofte når man ikke altid at tage et varmt tæppe over sig, før man falder i søvn. Det resulterer ofte i, at man vågner kold og rystende 30 minutter senere.

Medmindre man selvfølgelig har en kærlig ven i hjemmet, der uden tøven kommer en til undsætning, som i dette eksempel i videoen nedenfor.

Videoen er allerede set over 8 millioner gange på Youtube, siden den blev offentliggjort.

Her ser vi et lille barn, der er faldet i søvn på sofaen. Men babyen har ikke et tæppe på, og derfor er der store chancer for, at den lille guldklump kommer til at fryse.

Men det er ikke et problem i denne familie, fordi babyen har en ven i nøden. For før mor eller far når at lægge et lille tæppe over deres lille guldklump, får de hjælp fra en uventet kant – nemlig familiens hund!

Det virker til, at hunden forstår, at barnet bliver kold, hvis han ikke får et lille tæppe over sig. For hunden vælger nemlig at trække et tæppe over barnet, så han ikke skal ligge og fryse.

Se den nuttede video nedenfor – er hunde ikke bare fantastiske?!

Det her er virkelig en klog og omsorgsfuld hund. Del den nuttede video med dine venner på Facebook for at vise alle, hvor kloge hunde er!

Exit mobile version