Hunden stivner og reagerer ikke på råb – så indser ejeren det væmmelige i skoven bag hende

Hvis man har børn eller dyr, så er man ret bekendt med at stille krav, som de ikke lytter til – især babyer og hvalpe. Men jo ældre man bliver, desto mere lytter man, og vore lydige hundevenner er frem for alt rigtig dygtige til at adlyde kommandoer.

Men hunden Sadie, som altid lytter til sin far, nægtede totalt at lytte i den her situation – og heldigvis for det…

Vores dyr har forstærkede sanser, som mennesket bare kan drømme om. Vi er ikke rigtig lige så skarpe i hørelsen, sindet og blikket, som vores dyrevenner.

På selveste St. Patricks Day var Rob Jerry ude med sin “Grand danois”, hans bedste ven ved navn Sadie. St. Patricks Day er en højtid for fest og fællesskab, og der var liv i kvarteret.

Sadie så ud til at have set et spøgelse

Efter gåturen ville Rob kalde Sadie ind, hun lytter altid til hans kommando og er lydig. Men det her var den eneste gang hun ikke lyttede. Hun stod i stedet musestille, som om hun havde set et spøgelse. Rob var chokeret over Sadies opførsel og fik hende ikke til at komme hen til ham, når han kaldte.

Sadie stelnade till och ignorerade husses rop.
Sadie stivnede og ignorerede ejerens råb. Foto: Youtube

Pludselig hørte Rob en underlig lyd – som et hulkende rådyr. Det var da, han indså, at nogen faktisk råbte om hjælp, ifølge sitet Paw my Gosh.

Hørte nogen råbe efter hjælp

Rob fulgte efter Sadie rundt om hushjørnet mod skoven og fandt der deres 89-årige nabo, Albert Larson, som var faldet i forbindelse med, at han skulle ud at hente posten.

Sadie var stoppet op for at få sin ejers opmærksomhed på den smarte måde, fordi hun vidste, at han ville synes, at hendes opførsel var usædvanlig.

Albert havde gjort et forsøg på at kravle op ad bakken, men til sidst havde han kun kræfter til at råbe, fortæller han til  WOOD TV8.

“Ville ikke kunne klare mig uden min mand”

Albert tog på sygehuset, og det viste sig senere, at han havde brækket hoften i faldet. Havde det ikke været for dygtige, opmærksomme Sadie, ved ingen hvor længe Albert måske havde fået lov at ligge alene på bakken med sin brækkede hofte eller om han overhovedet var overlevet.

Albert Larson togs om hand på sjukhuset efter olyckan.
Albert Larson blev hjulpet på sygehuset efter ulykken. Foto: Youtube

“Jeg kunne aldrig klare mig uden min mand, takket være Sadie fik vi muligheden for at fejre 69 år som gifte,” fortæller Alberts kone til WOOD TV8.

Dette gør mig så varm indeni. Spred gerne dette videre for at hylde Sadie for hendes fantastiske indsats!