Hunden vækker forældrene med sin gøen – så inder de, at han har reddet babyens liv

Hunde har en evne til at føle, hvordan vi mennesker har det. De kan føle, når vi er glade, når vi er kede af det, og sågar hvis der er noget helt galt i vores omgivelser.

For denne familie var hundens tilstedeværelse af afgørende betydning.

Hundens ejere blev vækket midt om natten – og blev advaret om, at der var noget helt galt i deres lille babys værelse.

For seks år siden adopterede familien hunden Duke, og han blev hurtigt en integreret del af familien, som efterfølgende blev forøget med en lille baby. Men de havde aldrig forestillet sig, hvad hunden skulle gøre for at gengælde, at familien havde valgt at adoptere netop ham.

En nat, hvor familien lå og sov, sprang hunden pludselig op i forældrenes seng og begyndte at gø. Der var noget helt galt.

Fotokilde: Youtube / ABC News

Moderen i familien, Jenna, konstaterede, at Duke aldrig har stirret eller gøet på den måde før. Hun vidste straks, at der var noget galt.

Herefter valgte Duke at føre hende ind på parrets 9-uger gamle datters værelse.

Fotokilde: Youtube / ABC News

Datteren Harper var holdt op med at trække vejret, hvilket Duke havde bemærket.

Forældrene valgt lynhurtigt at tilkalde en ambulance, som hurtigt ankom for at genoplive den lille baby, og de tog hende efterfølgende med til observation på hospitalet. Harper overlevede – takket være helte-hunden Duke.

Fotokilde: Youtube / ABC News

“Hvis Duke ikke havde været så bange, ville vi bare have lagt os til at sove igen. Han er den perfekte hund, det var skæbnen, han skulle ende i vores familie”, fortæller Jenna til WFSB News.

Fotokilde: Youtube / ABC News

Er det ikke en helt fantastisk historie? Jeg kan ikke lade være med at fælde en tåre over, at hunde er så utroligt loyale og kærlige dyr.

Du må hjertens gerne dele denne utrolige historie med dine venner på Facebook, så vi sammen kan hylde helte-hunden Duke!