Hvidhaj trækkes brutalt op på stranden – så går ukendt slæng frem og sparker den i hovedet

En stor hvidhaj, som blev fundet død på en strand i Auckland, New Zealand, blev ifølge oplysninger sparket i hovedet af en gruppe mænd.

Det rapporterer det New Zealandske site Stuff.

Overalt i verden hører vi stadig om dyr, som har det dårligt på grund af os mennesker.

At høre om dyrplageri knuser virkelig mit hjerte, men det er også vigtigt at gøre opmærksom på dette, så det kan få en ende, en rigtig ende.

Nu skal det handle om en hvidhaj i New Zealand. Vidner slog alarm til politiet om, at de så en mand angribe hajen, efter den var blevet fanget i et net.

Manden tog også billeder af sig selv sammen med hajen på Orewa Beach i Auckland, New Zealand. Ifølge vidnerne sparkede manden hajen på kæben mens de grinede.

Foto: Youtube

Strandgæster forsøgte at gribe ind, men manden optrådte aggressivt, hvilket gjorde, at de ikke turde.

Foto: Youtube

Da politiet ankom til stedet, forsøgte de at trække hajen tilbage til havet, men de bemærkede, at dyret ikke bevægede sig, og hajen blev bekræftet død.

Ifølge Stuff menes hajen at have siddet fast i et net, for derefter at være blevet trukket til stranden, hvor den senere døde.

Politiet bekræfter, at de har modtaget rapporter om, at hajen var blevet trukket til stranden og blevet sparket gentagne gange.

Hvidhajer beskyttes i farvandet ved New Zealand ved lov, og den som dræber den store fisk risikerer bøder eller fængsel.

Herunder kan du se hele klippet, som viser den strandede hvidhaj.

https://www.youtube.com/watch?v=ULZ5RtjIHPU

Så frygteligt at høre om dette. Selvom det handler om farlige rovdyr, fortjener de ikke at blive mishandlet til døde. Sig nej til dyrplageri.