Ingen forstår hvorfor hunden ligger alene – så træder en kvinde frem og indser hvad hans krop har været udsat for

Den her fortælling handler om en hund, som hedder Pamir. Han lå helt alene og forladt på gaden – og alle kørte forbi. Ingen forstod, hvad han lavede der, og ingen stoppede heller.

Det var en helt almindelig morgen, og den her stakkels hund var både sulten og tørstig. Det indså dyrevennen Tatyana fra organisationen Animal Shelters, oplyser sitet Paw my gosh.

Hun gik hen til hunden, som lå stille midt i solen. Han havde hårdt brug for vand, og da hun hældte væske i ham, blev det også meget tydeligt, at han var sulten. Af sikkerhedsmæssige årsager måtte de binde hans mund, da han ankom til dyreinternatet, da de ikke vidste, hvordan han ville reagere på det nye miljø. Men det hele gik godt. Indtil dyrehjemmet indså, hvad hunden egentlig havde været udsat for.

Da dyrlægen gennemgik hundens skadede krop, kunne de konstatere, at han havde skadet både bækken og hale.

Men det var da resultatet fra ultralyden kom, at de virkelig blev oprørte. Der kunne de se, at hunden var blevet skudt med to skud.

Foto: Youtube

Er nu adopteret af ny familie

Ifølge dyreinternatet mistænkte man, at nogen havde skudt mod hunden, som derefter blev påkørt af en bil på flugt. Hvem der har gjort dette ved hunden er uklart, men ingen ejer skulle ifølge dyreinternatets oplysninger være trådt frem.

Så skulle Pamir opereres, og i dag har han det meget bedre. Han er også blevet adopteret af en ny familie! Se hvordan han har det i dag i klippet herunder

Tak til jer dyrehelte, som hjælper vores firbenede venner! Del gerne indlægget, hvis du også vil hylde dem!

Exit mobile version