Kænguru dræbt i zoo – ville ikke hoppe foran gæsterne

Det var i sidste måned, at en kænguru blev dræbt i Fuzhou Zoo i Kina. Dødsårsagen menes at være en ødelagt nyre og indre blødninger.

De, der arbejder i zoo’en, har vidnet om, at folk, der besøgte dyreparken, kastede sten på kænguruen – da hun ikke ville hoppe foran den. De mistænker derfor, at dødsfaldet ikke er nogen ulykke.

– En kollega så, at mennesker kastede sten ind i indhegningen, men ingen af besøgerne tog ansvaret for handlingen. Der var for mange til, at vi ville kunne finde den skyldige, siger dyrlægen Chen Xiaoli til The Sun.

– Besøgerne vil have, at de skal hoppe, og når de ikke adlyder, kaster de sten, siger Chen, som forklarer, at de kunne se, at dyret ikke kunne stå oprejst.

Dyret blev taget på et dyrehospital, men døde efter tre dage. Chen siger, at hunnen havde ondt i sine sidste levende dage.

Til The Paper, en Shanghai-baseret avis, skal Chen have fortalt følgende, skriver New York Times:

– Nogle af os så, hvordan folk kastede sten, og hvordan en gik ud for at stoppe det. Men gæsterne benægtede bare, at de havde gjort det.

Nu retter dyrerettighedsorganisationer en hård kritik mod dyreparken.

– Selv når man blot kaster mad ind i indhegningen, stresser det dyret. PETA anbefaler alle dyrevenner til at undlade at tage i zoo, siger Jason Baker hos PETA til The Sun.

Foto for oven: Shutterstock (kænguruen på billedet har ikke noget at gøre med indholdet i artiklen.)

DEL for at sprede budskabet, så ingen andre dyr skal lide samme skæbne!

Exit mobile version