Katten vil virkelig gerne lege med hundevennen – se nu når hun forsøger at vække ham

Alle kan lide at have en legekammerat, uanset om det gælder en hyggelig middag eller en sjov hjemmeaften. Men for vores dyr kan en virkelig god legekammerat være den, der gør en hel dag, en hel uge eller et helt år. I mange husstande bor hunde og katte sammen og tit bliver de bedste venner.

Deres venskab kan altid være sjovt at følge, hvor katten ofte er den som siger fra og vil være sig selv, mens hunden vil lege og lege og lege.

Foto: Youtube/Storyful

Men nogle gange er rollerne byttet om, så katten faktisk vil lege og hunden ikke orker. Sådan var det for den her nuttede kat, som kunne se sin bedste hundeven ligge og sove.

Katten var ikke frisk på at sove, den ville have selskab. Hun forsøger derfor at vække sin ven, men på en måde som går lige i hjertet.

Foto: Youtube/Storyful

Skubber med poten

Sine små søde poter sætter hun forsigtigt på hundens hoved som i et forsøg på at sige “Godmorgen, det er tid til at vågne nu” eller “Kom nu, jeg vil lege!”.

Da det ikke fungerer, bestemmer katten sig i stedet for at gå efter et meget sjovere forsøg. Hun går stryger sig mod hundens hoved – men tror du hunden rører på sig?

Foto: Youtube/Storyful

Nej, hunden virker ikke til at have nogen interesse i at lege, og langsomt, men sikker begynder katten også at forstå det.

Men hvis man ikke har nogen at lege med, kan man i hvert fald være sammen – og katten lægger sig i stedet tæt ind til ham og hygger.

Foto: Youtube/Storyful

Der kommer sikkert flere fine øjeblikke, når de to her springer rundt i huset og leger. Men nu har de fået en lur sammen!

Exit mobile version