Kvinde vinker til bjørn fra sin bil – se nu hans uventede svar 1 sekund senere

At en bjørn på 130 kilo har masser af personlighed, det kunne man jo nok let regne ud. Men denne plyssede ven lader nu til at være noget ud over det sædvanlige.

Han lever i naturreservatet Olympic Game Farm i Washington, hvor hundredevis af dyr bor på store arealer. Hvorfor han er havnet her melder historien intet om. Måske er han blevet reddet fra en zoo et sted i verden? Måske skyldes det, at han ikke kan sendes ud i fri natur igen? Men her kan han nu nok også leve så frit, som det nu kan lade sig gøre. I hvert fald bor han her, og så kan gæster komme for at se, hvordan han har det.

Lige netop denne dag var det en kvinde, der var på besøg, og da hun fik øje på bjørnen, valgte hun at vinke til den. Hans svar? Helt fantastisk.

Foto: Youtube

I naturreservatet kan folk komme på besøg for at lære mere om vilde dyr. Tit kan man se dyr, som man ellers ikke ville få at se i deres naturlige miljø.

Denne kvinde sidder i sin bil og vinker glad til bjørnen. Han svarer på samme måde med et vink tilbage, som vi kan se i videoklippet herunder.

Det er et meget kort videoklip, men jeg kan se det igen og igen. Det er virkelig morsomt!

Del gerne videre, hvis du også synes, at bjørne er fantastiske dyr!