Kvinden adopterer sød lille kattekilling – men 1 år senere indser hun sin store fejltagelse

Katten Omar bor sammen med sin ejer Stephy Hirst i Melbourne, Australien.

Adopterede kattekillingen Omar

Han blev adopteret, da han bare var nogle uger gammel, og på det tidspunkt var han lige så stor som enhver anden kattekilling.

Men med tiden indså Stephy, at Omar ikke var som alle andre. Halen var længere og ørerne større, og jo flere uger der gik, jo større blev Omar.

Maine Coon-kat

Omar er en Maine Coon-katt, katteracen som er den største huskat i verden. Hverken Hirst eller hendes kæreste havde forventet, at Omar skulle blive en stor kat. Og de havde ingen anelse om, hvor stor han faktisk var for en Maine Coon-kat.

Personalet på dyrehjemmet fortalte Stephy, at Omar ville komme til at være 8 kilo, når han var fuldvoksen. Men allerede på sin etårsfødselsdag vejede han betydeligt mere end det, og han var ikke spor overvægtig.

Dage, uger og måneder gik, og Omar bare fortsatte med at vokse og vokse. Til sidst nåede han sin fulde længe – og vejede næsten 14(!) kilo.

Spiser kængurukød

Bortset fra at Omar vejer 14 kilo og er en af verdens største, er han en helt almindelig kat. Hver morgen klokken fem vækker han Stephy, spiser mad og går ud i haven.

Han elsker at være på trampolinen, hun har i haven og om aftenen får han, som en rigtig australier, kængurukød.

Stephy og hendes kæreste lader Omar gøre det meste i hjemmet. Han kan ligge og sove lidt her og der, men der er et sted, hvor han ikke får lov til at sove.

Må ikke sove i sengen

Parret synes, at han tager lidt for meget plads i sengen. En svær beslutning at tage, men de indså, at de måtte prioritere deres søvn over at kæle med Omar i sengen.

Via Instagram deler Stephy herlige billeder af Omar, når han nyder livet.

Han har også fået opmærksomhed af Guiness Rekordbog, som målte ham til at være verdens længste kat. Men bare måneder senere mistede han titlen til katten Barivel, som bor i Italien og er fem centimeter længere.

Vidunderlige billeder

Men for Stephy spiller det ingen rolle. For hende er Omar stadig verdens bedste kat – og vi elsker at se så mange vidunderlige billeder af ham!

Exit mobile version